Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Astrid's Bruidsstyling ga voor een bruidskapsel wat bij jou past

Gespecialiseerd in bruidskapsels met lang haar

Jij wilt natuurlijk op je trouwdag een stralende versie van jezelf zijn. Ik ben Astrid Pieterse, professioneel bruidsstyliste, gespecialiseerd in bruidskapsels met lang haar en een mooie natuurlijke bruidsmake-up. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up. Jouw bruiloft is speciaal en spannend. Door mijn ervaringen met de vele bruidjes die ik al blij heb gemaakt, kan ik jou het juiste advies geven voor je kapsel en make-up.

In je eigen vertrouwde omgeving aan je trouwdag beginnen

Als bruid wil je stralend op jouw mooiste dag. Bij Astrid's Bruidsstyling gaat alle aandacht naar jou. Je droom wordt werkelijkheid want wij gaan tijdens de proefsessie samen kijken wat jouw wensen zijn. Op je bruiloft kom ik uiteraard naar je toe, zodat je lekker in je eigen vertrouwde omgeving aan je trouwdag kan beginnen.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Heb je trouwplannen en wil je genieten, ontspannen en ontzorgt worden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat we een afspraak kunnen maken om in mijn studio in een gezellige, ontspannen sfeer te gaan kijken welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou er op z’n mooist uit laten zien.


De Schepegaten 25
2421TJ  NIEUWKOOP
Tel: 0625521785
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie