Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag live muziek bij de ceremonie, receptie of het feest

Muziek tijdens de ceremonie

Al over de bruiloftmuziek nagedacht? Huwelijkzangeres Harriët Vijsma komt graag zingen op jullie trouwdag. Al van jongs af aan is ze bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op trouwerijen hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!

Ceremonie met een lach en een traan

Bij een huwelijk komt heel wat kijken, maar dat was jullie vast niet ontgaan. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is een trouwambtenaar die goed luistert en van jullie trouwdag een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Jullie ja-woord is een bijzonder moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie dag! In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw 'ja' zeggen

Hoe bijzonder is het om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een unieke speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie