Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

De nieuwste trends in trouwland

nieuwste trends in trouwland

Omdat de standaard bruiloften nu toch echt wel passé zijn, zul je ongetwijfeld een bruiloft willen organiseren die op jullie eigen lijf geschreven is. “Op maat voor jullie zelf” laten we maar zeggen. En dat zijn nu net 2 kenmerken die ook gelden bij de zoektocht naar de ideale trouwjurk. Op jouw lijf geschreven en op maat voor jezelf!

Trends in trouwjurken

Als je een moderne bruidsjurk wilt aanschaffen dan ben je vast en zeker benieuwd naar wat er nu hip en trendy is in trouwjurkenland. Wij geven je hier dan ook een overzicht van de laatste trends in bruidsjurken.

De strapless trouwjurk

Het klinkt misschien een beetje dubbel, maar we beginnen met een klassieker onder de moderne trouwjurken… de strapless trouwjurk. Deze staat dus al een aantal jaren in de lijst met trendy jurken genoteerd en de verwachting is dat dat voorlopig ook nog wel zo zal blijven. De strapless trouwjurk is in vele soorten verkrijgbaar, van minimalistisch tot volop kant, strikken of zelfs met een mooie bijpassende riem. Wizard's Wedding Wonderland (bruidszaak Rotterdam) heeft de mooiste collectie trouwjurken van bekende labels met gegarandeerd de beste prijs! Je bent welkom met en zonder afspraak. 

strapless trouwjurk

Vintage trouwjurken

De vintage trouwjurk kwam in opkomst op het moment dat de bruidsparen van nu, de standaard bruiloften wel een beetje beu waren en voor mooie thema’s gingen kiezen. Het vintage thema is al een tijdje een van de meest gekozen thema’s voor een eigentijdse bruiloft. Er is veel decoratiemateriaal voor verkrijgbaar en uiteraard mag een mooie vintage bruidsjurk niet ontbreken bij deze populaire huwelijksstijl. Minimalistisch, een beetje uitdagend, en volop aanbod in jurken die bij jouw eigen stijl passen.  

Vintage trouwjurk

Sexy trouwjurken

Wellicht een breed begrip en van toepassing op diverse modellen trouwjurken, maar het is een kenmerk die veel a.s. bruiden noemen als in de bruidsmodewinkels wordt gevraag naar de wensen van de bruid. De meest voorkomende eigenschappen van een sexy trouwjurk zijn een lage halslijn, diep decolleté, een flinke open rug en off-shoulder. Veel sexy trouwjurken hebben een sleep die het aantrekkelijke plaatje helemaal afmaakt. 

Sexy trouwjurk

De strik is weer helemaal hot

Bruidsjurken met een strik zien we momenteel ook steeds vaker in trouwland. Op de rug, in de zij en zelfs in de nek. Vooral bij het zeemeerminnenmodel is een strik erg populair. Dit model zien we overigens steeds vaker met lange mouwen en met heel veel kant. 

trouwjurk met strik

Borduursels en bewerkte stoffen

Ook de bruidsjurken met geborduurde bovenlijfjes zijn erg in opkomst. Zo ook de trouwjurken met bewerkte stoffen, bijvoorbeeld met uitgesproken bloemen bedrukt op de stof, in combinatie met een kanten lijfje. Deze staan echter niet op de favorietenlijst van alle bruidjes omdat ze nogal druk en aanwezig zijn. 

Trouwjurk met borduursels

Pasteltinten

In eerste instantie zul je bij een trouwjurk niet direct aan pasteltinten denken, maar bij het zien én passen van een jurk met pasteltinten, zwichten veel bruidjes voor deze bijzondere trend in trouwjurken. Hierbij worden pastel roze en pastel blauw vaak gecombineerd met kanten stoffen in de jurk. 

Trouwjurk met pasteltint