Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Theetuin sfeervolle feestlocatie idyllisch gelegen aan de Waal

Unieke locatie voor uw trouwdag

De Theetuin is een schitterende feestlocatie en zal er alles aan doen om van uw trouwdag een bijzondere en zeker een onvergetelijke herinnering te maken. De Theetuin heeft voor het aanstaande bruidspaar een voorbeeld offerte gemaakt van een compleet verzorgde trouwdag in onze sfeervolle locatie, idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal.

Officiële trouwlocatie in Ridderkerk?

De Theetuin is een officiële trouwlocatie. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons elkaar het ja-woord te geven in een romantisch trouwprieel. U krijgt met de huwelijksvoltrekking in dit trouwprieel een waar sprookjeshuwelijk. Na het ja-woord kunt u met uw gasten aan de waterkant een toost uitbrengen.

Huwelijksbootje

Wij kunnen voor u ook een trip in een echt "huwelijksbootje" verzorgen, een romantisch bootje waarin u met uw geliefde een stukje kunt varen om even samen na te praten (of vóór te praten) over het huwelijk. Het is tevens een erg leuk item voor de trouwfoto's.

Vrijgezellenfeest

Gaat er iemand in uw omgeving trouwen? Vier dan het vrijgezellenfeest bij De Theetuin! Wij bieden diverse leuke activiteiten en eetmogelijkheden. De Theetuin zorgt dat uw vrijgezellenfeest een gezellig samenzijn wordt met uw vrienden en/of familie.


Pruimendijk 16
2988XN  RIDDERKERK
Tel: 0180-421008
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie