Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Hoppe Schiedam historische feestlocatie in Schiedam

"Een stijlvol historische pand"

Hoppe in Schiedam bied je als decor een stijlvol historisch pand - een voormalige jeneverstokerij - aan de rand van het stadscentrum, met volop gratis parkeergelegenheid.

"Chique & stijlvol, Trendy & traditioneel, Exclusief & toegankelijk, Modern & apart."

Wij beschikken over twee sfeervolle zalen en de ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Chique en stijlvol. Trendy en traditioneel. Exclusief en toegankelijk. Modern en apart.

Verrassend en veelzijdig!

Hoppe in Schiedam is verrassend in zijn veelzijdigheid. Van huwelijksvoltrekking tot een spetterend feest! Van 20 tot 200 personen. Hoppe Schiedam biedt een hoop mogelijkheden voor de invulling van de feestavond, van een spetterend optreden van de huis DJ tot aan de suggestie voor een ander spectaculair optreden. Tijdens een afspraak bespreken we graag de mogelijkheden. Hoppe Schiedam beschikt over twee schitterende zalen en tot de mogelijkheid behoort ook het naastgelegen restaurant Pizze Pronto. De combinatie Pizze Pronto met Hoppe Parterre hebben samen een maximale capaciteit van 350 gasten. Alle ruimtes kunnen zowel apart als in combinatie gebruikt worden. Hoppe Schiedam biedt ook genoeg mogelijkheden om gedurende de avond een naar wens ingevuld diner te verzorgen. Van een lopend buffet tot aan een uitgeserveerd diner. Dit alles vindt plaats op de prachtige bovenverdieping. Gedurende de (feest)avond- dag is het uiteraard ook mogelijk gebruik te maken van een hapjesarrangementen. Kortom, verrassend en veelzijdig!

Huwelijksvoltrekking

Hoppe is ook "huis der gemeente". Een ambtenaar van de burgerlijke stand kan het huwelijk voltrekken in ons pand, eventueel zelfs als verrassing midden op de feestavond! Na de trouwceremonie is het uiteraard tijd voor de bruidstaart. Samen met de gasten is er de mogelijkheid om met elkaar te genieten van een heerlijke taart. Hoppe Schiedam heeft al een geruime tijd een samenwerking met een Rotterdamse taartenatelier. 

Sfeerimpressie

Proef de ambiance, en bekijk de vele mogelijkheden die Hoppe Schiedam biedt. De impressie geeft mooi weer van hoe Hoppe is om te toveren van een romantische setting tot aan een geschikte ruimte voor een groot feest! Neem gauw een kijkje op de website!


Nieuwe Haven 103
3116AB  SCHIEDAM
Tel: 010-2733333
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie