Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Palm Party House voor een geheel verzorgde feestavond of receptie

Bruiloft, feest & receptie

Palm Party House is een sfeervolle feestlocatie waar uw bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgt. Wij verstaan de kunst om het de gasten naar de zin te maken. Maar vooral degenen die het feest organiseren hoeven zich geen zorgen te maken, omdat wij u eenvoudigweg alles uit handen nemen. In het voorgesprek wordt alles tot in de details besproken, wij proberen al uw wensen te vervullen. 

Trouwen in Zwijndrecht

In overleg met de gemeente kan men elkaar het ja-woord geven bij Palm Party House. U kunt uw gehele trouwdag op 1 plek laten plaatsvinden, zo hoeven de gasten zich niet de hele dag van locatie naar locatie te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld overdag in het bijzijn van uw daggasten bij ons elkaar het ja-woord geven waarna u de bruidstaart aansnijdt, daarna gaat u bowlen en vervolgens kunt u genieten van het huwelijksdiner en eventueel aansluitend een receptie of avondfeest. U kunt natuurlijk ook met al uw avondgasten erbij in het huwelijk treden waarna u met uw gasten een toost uitbrengt en daarna geniet van het avondfeest. De ambtenaar kan in overleg met de gemeente ook in de avonduren uw huwelijk voltrekken. Mocht u 's avonds willen trouwen dan kunt u uiteraard vooraf met uw dierbaren bij ons eten.

Vrijgezellenfeest

Gaat er iemand in uw omgeving trouwen? Vier bij ons zijn of haar vrijgezellenfeest. Het arrangement van de aanstaande bruid/bruidegom is gratis mits: de aanstaande bruid/bruidegom verkleed is, de trouwkaart getoond kan worden en het gezelschap uit minimaal 6 personen bestaat. Deze actie is geldig op al onze arrangementen, op iedere dag van de week, voor slechts 1 persoon per gezelschap, maar niet op onze summerdeals en neit in combinatie met andere kortingen of acties.


Langeweg 350
3331LG  ZWIJNDRECHT
Tel: 078-6192388
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie