Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partycentrum De Brasserij unieke entourage voor jouw bruiloft

Huwelijksfeesten

De Brasserij is een sfeervolle feestlocatie waar jouw trouwdag onvergetelijk wordt. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor het huwelijksfeest. Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte feestzalen kunnen jullie met het gezelschap van jullie mooiste dag genieten. 

Trouwen op locatie

Zoals bekend heeft Delft een prachtig stadhuis waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Maar de huwelijksvoltrekking kan natuurlijk ook bij De Brasserij plaatsvinden. Partycentrum De Brasserij is een officiële trouwlocatie. Het is zelfs de meest gewilde trouwlocatie van Delft!

Binnen of buiten trouwen

Het ja-woord kan bijvoorbeeld plaats vinden in onze prachtige tuin, in het romantische prieel of bij minder weer in de Serrezaal bij de moderne en sfeervolle open haard.

Gemeente Delft

Wanneer jullie ervoor kiezen om elkaar het ja-woord te geven in De Brasserij, dienen jullie er rekening mee te houden dat er kosten voor de huwelijksvoltrekking aan de gemeente Delft voldaan moeten worden. Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij de gemeente Delft.

Persoonlijke aandacht, oog voor detail en kwaliteit

Partycentrum - Restaurant De Brasserij is bij uitstek geschikt voor recepties, diners, buffetten en natuurlijk feestavonden. Wij zijn daar helemaal op ingesteld. Met persoonlijke aandacht, oog voor detail en kwaliteit als vanzelfsprekendheid. Het is een echt familiebedrijf dat haar uiterste best doet om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken. En daarnaast biedt het tal van mogelijkheden om aan jullie trouwdag een extra accent te geven. Zoals het aansnijden van de bruidstaart in de romantische tuin of het presenteren van een champagnetoren in de feestzaal. Uiteraard is het mogelijk om er een spetterend swingfeest van te maken met een band of bruiloft DJ.


Brasserskade 2a
2612CE  DELFT
Tel: 015-2145385
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie