Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant Brazzo sfeervolle feestlocatie voor jouw mooiste dag

Bijzondere huwelijksparty

Bij een goed georganiseerde trouwdag komt veel kijken. Restaurant Brazzo is een schitterende feestlocatie en kan je zeker heel wat werk uit handen nemen op wellicht de mooiste dag van je leven. Wat te denken van ontvangst thuis van familie en overige gasten. Cateringmedewerker(s) staan klaar met bijvoorbeeld wat kleien minibroodjes of een petit four, met een kopje koffie. Wij verzorgen natuurlijk ook een compleet familiediner op locatie.

Officiële trouwlocatie

Wil je liever niet trouwen op het stadhuis aan de Coolsingel of bij een deelgemeente kantoor, maar in intiem familiesfeer? Restaurant Brazzo heeft ook de status van "Huis der Gemeente" en is daarom een officiële trouwlocatie.

Vervoer "geen moeilijk gedoe met (volg) auto's

Trouwvervoer van en naar het stadhuis in een heuse partytram, met na de trouwceremonie een heerlijk glaasje champagne aan boord. 

"Englisch & American Style"

Hoog boven het verkeer in een Engelse dubbeldekker met jouw bruiloftgasten. Speciaal voor de bruidsritten van thuis naar het stadhuis of andere locatie het ideale vervoersmiddel. Al jou familie en vrienden in jouw directe omgeving onderweg op deze mooiste dag van jullie leven.

Classic bus

Onze klassieke bus is helemaal gerenoveerd en biedt plaats aan 58 gasten in coupe opstelling. Op het tafeltje voor je kunnen we heerlijk een hapje en een drankje serveren, terwijl de chauffeur je door bruisend Rotterdam rijdt.

Wij maken geheel vrijblijvend een voorstel

Bespreek met ons geheel vrijblijvend de mogelijkheden en wij maken een voorstel. Kortom, neem snel eens contact met ons op om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken.


Boezemstraat 188
3034EM  ROTTERDAM
Tel: 010-4148079
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie