Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Vidaa unieke feestlocatie met een sfeervol eiland en een modern terras

Een unieke trouw- en feestlocatie

Het pittoreske landgoed Artihove/Vidaa ligt vlakbij Rotterdam. Vidaa is een officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland. Vidaa staat voor leven in balans. Wij hanteren dit principe ook voor jullie trouwfeest. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de feestlocatie(s), de catering, de muziek, de sfeer, de ceremonie en natuurlijk het feest. Met het sprookjesachtige eiland, de prachtige aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer romantisch en sfeervol is. De voltrekking, diner en het avondfeest kan op diverse locaties plaatsvinden, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze locatie Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van het huwelijk kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Trouwen midden in de natuur

Jullie kunnen het eiland betreden door een pontje over het water of via de houten brug. Hier kunnen jullie een huwelijksvoltrekking ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is dé trend en daarom biedt Vidaa hier vele mogelijkheden voor. Bekroon jullie liefde met een huwelijk midden in de natuur. Ons landgoed biedt verschillende plekken en binnenplaatsen met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kan de gewenste setting voor jullie gecreëerd worden.

Trouwen op een eiland

Het droomeiland Vidaa is een sfeervolle locatie voor de ceremonie. De romantisch versierde bruggen, de originele Ger, het mooie prieeltje in het bos en uw eigen pontje om naar uw gasten toe te gaan, maken het eiland uniek en uitermate geschikt voor uw trouwdag, een sfeervolle belevenis.

Romantiek voert de boventoon!

Op jullie verzoek kan ons wedding team vervoer naar huis of naar een hotel regelen, voor u en of uw bruiloftsgasten. Tevens werken wij samen met verschillende hotels in de nabije omgeving. Wij kunnen dus ook de overnachting voor u en uw bruiloftsgasten regelen!

Kom gerust eens langs

Wij geven u graag een rondleiding over het sfeervolle eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om eens te komen kijken op onze prachtige locatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag! 


Hoeksekade 162
2661JL  BERGSCHENHOEK
Tel: 010-5296071
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie