Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Marlies Dekker Fotografie huwelijksfotograaf & lifestylefotograaf

Hallo aanstaand bruidspaar!

Mijn naam is Marlies Dekker. Allround vakfotograaf. Ik heb de Fotovakopleiding gevolgd aan de Fotovakschool te Rotterdam waar ik cum laude afstudeerde. Daar ben ik trots op want dat gebeurt niet vaak. Fotografie en beeldbewerking is mijn passie waar ik met veel plezier mijn werk van heb weten te maken.

Journalistieke bruidsreportages

Ik ben gespecialiseerd in fotoreportages waarbij de beleving centraal staat met als specialisatie bruidsfotografie. Als bruidsfotograaf en lifestylefotograaf maak ik journalistieke bruidsreportages; puur en natuurlijk. Alle unieke, gekke en emotionele momenten worden daarbij vastgelegd.

Improviseren, positief & flexibel

Trouwfotografie is totaal anders dan het fotograferen van een concept voor een bedrijf. Er ligt niets vast en soms ben ik meer dan 13 uur aan een stuk gefocust, enkel en alleen “op jacht” naar emoties die ik vast leg in beeld. Creatief omgaan met de omgeving is daarbij een must en een van mijn vaardigheden. Sociaal en spontaan zijn is ook een van mijn karaktertrekken waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen. Handig als je de hele dag met mensen werkt. Improviseren als het even anders loopt, positief en flexibel zijn. Dat is Marlies in een notendop. Ik vind het heel speciaal dat ik op een trouwdag de liefde mag vieren met een bruidspaar, dat je tot voor kort niet kende.

Jarenlange ervaring

Mijn jarenlange ervaring als vormgever en ‘creative’ dragen bij aan frisse ideeën voor elke fotoshoot. Ik werk overigens enkel met de hoogste kwaliteit lenzen en camera’s uit de meest professionele serie van Canon. Bij een reportage voor trouwfotografie werk ik altijd met minstens twee camera’s; beiden de Canon 5D Mark III.

Kom eens gezellig kennis maken! De thee staat klaar!


Groothandelsgebouw 257
3053DC  ROTTERDAM
Tel: 0624319912
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie