Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Agi Bodewes Fotografie frisse en journalistieke trouwfotografie

Fotograaf in Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch

Jullie trouwdag is een bijzondere dag waar jullie enorm naar uitkijken en jullie zullen er nog jaren lang met plezier op terugkijken. Het is een dag om voor altijd te koesteren en om van te blijven genieten. Mijn naam is Agi Bodewes en als fotograaf wil ik jullie trouwdag op een frisse, journalistieke manier vastleggen, zodat de foto's later het hele verhaal trouw weergeven, vol met emoties, aandacht aan zowel de stille als de hilarische momenten waar jullie zelf of jullie dierbaren centraal staan. De focus wordt gelegd op authentieke beelden en vooral op de dingen die jullie bruiloft echt jullie bruiloft maken. 

Jullie trouwdag wordt onopvallend vastgelegd

Terwijl er op iedere bruiloft ook bijna dezelfde foto's kunnen worden gemaakt, geloof ik dat elk bruidspaar en elke bruiloft wel anders en bijzonder zijn en mijn taak is juist dit prachtige verhaal te pakken en mooi vast te leggen. Om dit mogelijk te maken wil ik jullie vooraf een klein beetje leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek wil ik van jullie horen wat jullie verhaal bijzonder maakt, wat jullie drijft en wat voor foto's jullie het meest aanspreken en het meest bij jullie passen. Op de dag zelf kan ik dan helemaal onopvallend werken, want ik geloof dat de mooiste plaatjes ontstaan wanneer je de camera helemaal kunt vergeten. Een weggepinkt traantje van een ontroerde vader en de trotse blik van de oudste broer worden allemaal stiekem mooi vastgelegd net als de dikke pret van je vrienden.

Ervaren fotograaf met professioneel en betrouwbaar apparatuur

Maar naast al die de “zachte” criteria van bijzondere, persoonlijke en authentieke fotografie vind ik het net zo belangrijk dat jullie trouwdag maar een keer gebeurt, waar professionaliteit in fotografie een hele grote rol moet spelen. Daarom wil ik jullie er ook van verzekeren dat jullie in mij een ervaren fotograaf treffen die haar eerste bruiloft 7 jaar geleden heeft vastgelegd, die zich verplicht voelt om op professionele gebieden continu te ontwikkelen en uit te dagen en uitsluitend met professionele en betrouwbare apparatuur werkt. Indien gewenst, fotografeer ik jullie bruiloft met een tweede vakfotograaf. 
Ik zou het heel fijn vinden, als we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten om verder te praten, bel of mail me gerust! 


Contrabaserf 20
3822CC  AMERSFOORT
Tel: 0631577355
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie