Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Dejavu Reportage full-time professional fotograaf

Documentaire bruidsreportages

Mijn uitgangspunt is het maken van documentaire bruidsreportages. Ik meng mij tussen de gasten en ga zo ongemerkt mijn gang. Fine-art fotografie vind ik erg belangrijk voor het weergeven van jullie samenzijn in een prachtige setting. Zo wordt het een kunst. Poseerfoto's kunnen altijd worden gemaakt, maar dat doe ik op een spontane manier. Zo geef ik er een vrolijke draai aan en wordt het niet te tuttig. Ik ga grensverleggend te werk, voor het uiterste. Zo blijft mijn passie voor fotografie bloeien. Dat alles geeft een compleet beeld van jullie huwelijk, zodat het een document wordt voor nu en voor latere generaties. 

Reportage van de dag

Een journalistieke reportage betekent dat ik als een gast aanwezig ben, zodat ik ongemerkt m'n werk kan doen. Hierdoor ontstaan de ongedwongen beelden die de essentie registreren.

De fotoshoot

Mijn intentie is om jullie te fotograferen in een prachtige setting. Waarin jullie samen opgaan. Hierbij "regisseer" ik jullie enigszins, zodat het achteraf niet meer zichtbaar is dat ik daar ben geweest. Jullie hebben dan alle vrijheid met elkaar en dat vertaalt zich in schitterende beelden.

Het resultaat

Een pure verslaglegging van jullie mooiste dag, waaronder een fotoshoot op een bijzondere locatie. Dit alles wordt op een creatieve manier verwerkt in een prachtig luxe trouwalbum van topkwaliteit. Uiteraard hebben jullie inspraak in de vormgeving van het album. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een reportage te maken zonder het leveren van een album. Jullie ontvangen dan een selectie naar keuze als hoge resolutie bestanden.

Pakketten

Ik vertel graag het beeldverhaal van jullie mooiste dag, zoals jullie het beleefd hebben. Jullie kunnen kiezen uit vier basispakketten, die nog aan te passen zijn naar jullie persoonlijke wensen. Ieder pakket is altijd inclusief een online gallery privé login code.


Nabuccosingel 73
2152GA  NIEUW-VENNEP
Tel: 0252 620004 / 06-51636369
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie