Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Ja ik wil in Haarlem journalistieke fotograaf - 20 jaar ervaring

Voor een levendige herinnering.

Jullie gaan voor de liefde! Een bruiloft met alles erop en eraan, of misschien juist heel puur. Waar je ook voor kiest, de herinneringen wil je levendig houden. Zodat je die schitterende momenten met je dierbaren kunt delen en in de toekomst opnieuw kan beleven.

Een trouwreportage met inhoud en kwaliteit

Mijn naam is Marisa Beretta en ik ben al meer dan 20 jaar journalistiek fotograaf. Ik ben zelf al 14 jaar getrouwd en weet daarom hoe speciaal jullie huwelijk is en hoe belangrijk het is om de herinneringen eraan op te halen. Mijn fotografie gaat over scherp kijken, aanvoelen en bijzondere gebeurtenissen vastleggen. Door mijn jarenlange ervaring in de journalistiek, zal ik geen moment missen en zorg ik ervoor dat jullie bruidsreportage een onvergetelijke vorm krijgt. 

De mooiste momenten

Welke herinneringen van jullie huwelijk wil je voorgoed bewaren? Ik kan er de hele dag bij zijn, of bijvoorbeeld alleen de aankomst en trouwceremonie vastleggen. Onopvallend tussen jullie gasten fotografeer ik alle leuke, belangrijke en ontroerende momenten. Daarvan maak ik voor jullie, en jullie dierbaren, een mooi album, fotofilm of vergroting. Maar je kunt ook zelf aan de slag met een bewerkte selectie op usb-stick.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vooral even contact op, dan maken we vrijblijvend een afspraak om te zien of het klikt. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en wensen en vertel graag over de mogelijkheden.


Emmaplein 8
2014VA  HAARLEM
Tel: 0641427698
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie