Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Van der Valk Hotel ARA romantische afsluiting van de trouwdag

Trouwen in Hotel ARA!

Geef elkaar het ja-woord in het bijzijn van familie en vrienden, in een van de prachtige en bijzondere zalen van Van der Valk Hotel ARA én dat ook nog eens met adembenemend uitzicht op rivier De Oude Maas. Hotel ARA is ook een officiële trouwlocatie en een unieke plek om deze verbintenis met elkaar aan te gaan. En hoe leuk is het om bij mooi weer elkaar het ja-woord te geven op het terras! Ook organiseert Hotel ARA aansluitend graag voor jullie alle andere feestelijke activiteiten om jullie trouwdag compleet te maken en er een onvergetelijke trouwdag van te maken.

Spetterende feestavond

Lekker met de voetjes van de vloer samen met familie, vrienden en bekenden als afsluiting van jullie trouwdag met een spetterend feest! De feestzaal voor jullie feestavond kan helemaal in een door jullie zelf gekozen kleur ingericht worden, compleet met bloemen in een door jullie zelf gekozen kleur. Uiteraard helpt Hotel ARA jullie graag bij de keuze van muziek om het feest compleet te maken en om traditiegetrouw de openingsdans te kunnen dansen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor hapjes en drankjes die tijdens de feestavond geserveerd kunnen worden.

Romantische bruidssuite

Breng na de bruiloft de huwelijksnacht door in de romantische bruidssuite van Hotel ARA. De bruidssuite heeft een ruime jacuzzi om nog even lekker in te kunnen nagenieten van jullie mooie dag met een heerlijk glas bubbels. Maar relaxen in de tweepersoons sauna in de bruidssuite, of genieten van de voorbijvarende schepen vanaf het balkon kan ook. En helemaal mooi, als je de feestavond viert bij Hotel ARA, krijg je de bruidssuite cadeau!

Jullie bruiloft organiseert Hotel ARA graag

Misschien weten jullie nog niet precies hoe jullie de trouwdag willen invullen, dan helpen wij jullie graag met suggesties. Maar ook als jullie al weten hoe de bruiloft eruit moet zien helpen wij jullie graag met een offerte op maat. Van originele trouwkaarten tot een spetterende feestavond, de bruiloftspecialist Carina Pluimert en haar collega Yvonne van Dijk denken graag met jullie mee en helpen jullie met het organiseren van de trouwdag. Hotel ARA zorgt ervoor dat jullie bruiloft vlekkeloos verloopt en dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Uiteraard zijn er voldoende ook overnachtingsmogelijkheden voor de bruiloftsgasten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Wil je de sfeer van Hotel ARA proeven? Vul dan het formulier in en maak geheel vrijblijvend een afspraak (op maandag en donderdag ook in de avonduren mogelijk). Een rondleiding geven wij graag!


Veerweg 10
3336LM  ZWIJNDRECHT
Tel: 078-6231780
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie