Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

il Berretto heerlijke koffie vanuit onze sfeervolle mobiele espressobar

il Berretto, koffiebeleving op locatie

De mooiste dag van je leven draait om liefde en aandacht. Il Berretto’s ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten. Onze barista’s zorgen voor de ultieme koffiebeleving op locatie. De koffie wordt geserveerd vanuit de stijlvolle mobiele espressobar. Hoort u het veelbelovende geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is niet in woorden te vangen. Het resultaat wel: een tevreden glimlach bij uw bruiloftsgasten. 

De echte Italiaanse koffie

Wat mensen bij elkaar brengt is goede koffie en dat is precies waar het op uw trouwdag om gaat. il Berretto serveert koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de bonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze vaak ook binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief!  

Koffie, thee en taart

Een schuimige cappuccino of een temperamentvolle espresso, goede koffie is al een traktatie op zich. Met een passend zoetig buffet erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een uitbundige bruidstaart is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw gasten op een unieke wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? Wij presenteren u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie. Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact met u op.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag en een leven vol goede koffie!


Zouteveenstraat 13
3042HW  ROTTERDAM
Tel: 0619703331
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie