Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Plugify ontdek onze groeiende community van Nederlandse artiesten

Live artiesten boek je eenvoudig online

Een live artiest inhuren op de mooiste dag van je leven? Voor een sfeervolle begeleiding van je receptie, huwelijksvoltrekking of feest? Zoek niet verder: van coverband en jazzband tot DJ en zanger(es). + 300 bruiloft artiesten boek je online via Plugify. Nergens anders zijn gitaristen goedkoper te boeken dan bij ons. Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en alles is uitstekend geregeld. Je bruiloft wordt gegarandeerd extra bijzonder. Just plug & play. 

Band op jouw bruiloft

Een bruiloftband inhuren voor jouw mooiste dag? Eentje die het dak eraf knalt, of zoek je juist een bruiloftband die zorgt voor dat intieme sfeertje? De beste bands en coverbands vind je op Plugify.nl. Alles draait om jouw bruiloft waarop die band van jouw dromen mag komen optreden. Geniet van de muziek!

Bruiloft DJ huren

Ben je voor jouw bruiloft op zoek naar een feest DJ, of juist een DJ die lounge muziek draait als achtergrondmuziek tijdens jouw trouwdag? Dan hoef je niet verder te zoeken. De beste en meest unieke DJ’s huur je nu eenvoudig online via Plugify. 

Zangers en zangeressen

Een zanger of zangeres inhuren op de mooiste dag van je leven? Een unieke artiest die de mooiste covers of eigen werk laat horen? Nederlandstalig of Engels, akoestisch of versterkt? Dan ben je bij Plugify.nl aan het juiste adres. De beste artiesten die nergens anders goedkoper te boeken zijn.

Vind de artiest die perfect bij jou past!

Wij bieden jou geheel gratis de mogelijkheid om unieke live artiesten te leren kennen, te beluisteren en te boeken. Op Plugify.nl vind je artiesten van het kaliber The Voice of Holland tot artiesten die je anders nooit gevonden zou hebben. Vind de coverband, feest DJ, jazz zangeres, pianist of gitarist die perfect bij jou past!


Prins Hendrikkade 48Q
1012AC  AMSTERDAM
Tel: 020-2614778
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie