Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag enthousiaste trouwambtenaar voor een sfeervol huwelijk

Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Bij een huwelijk komt heel wat kijken, maar dat was jullie vast niet ontgaan. Jullie hebben vast al nagedacht over hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is een trouwambtenaar die goed luistert en van jullie trouwdag een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weg mag vloeien. Een huwelijk met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar in heel Nederland

Jullie ja-woord is een bijzonder moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een hele eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie mooiste dag! In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw 'ja' zeggen

Elkaar voor de tweede het ja-woord geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Hoe bijzonder is dat? Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een unieke speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 

Ceremoniemuziek

Al over de muziek voor jullie bruiloft nagedacht? Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op bruiloften hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n schitterende stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie