Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_binnenmaas

Trouwen in de gemeente Binnenmaas

Binnenmaas is een prachtige gemeente waar jullie het huwelijk kunnen laten voltrekken. Je kunt kiezen uit de verschillende trouwlocaties, trouwambtenaren en je hebt de mogelijkheid om gratis te trouwen. Voordat je gaat trouwen doe je hier eerst een melding van.

Trouwlocaties

• Het Gemeentehuis
• Alcazar Events
• Dorpskerk Westmaas
• Landgoed 'de Eeckelaer'
• Museum Hoeksche Waard
• Partycentrum Concordia
• Restaurant Brasserie Binnenmaas

Trouwen op eigen locatie

Behalve de bovenstaande trouwlocaties in gemeente Binnenmaas heb je ook de mogelijkheid om jouw huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden op een door jou gekozen locatie. Met deze optie kun je deze voor jou zo bijzondere dag heel persoonlijk maken. Wanneer je hiervoor kiest, dien je tenminste drie maanden voor de gewenste datum een verzoek in te dienen bij de gemeente. Aan een eigen locatie zijn bepaalde voorwaarden verbonden.

Trouwambtenaren

Gemeente Binnenmaas beschikt over verschillende Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand, ook wel BABS-en genoemd. Je bent vrij een van de trouwambtenaren te kiezen om jouw huwelijk te laten voltrekken. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende BABS.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandag en dinsdagochtend is het mogelijk om op 09.00 uur gratis te trouwen. Dit kan alleen in het gemeentehuis in Maasdam, er vindt een korte sobere ceremonie plaats door een ambtenaar van team burgerzaken. De bruiloft zal plaatsvinden in een spreekkamer waar maximaal 8 personen, inclusief de ambtenaar en jullie als bruidspaar kunnen plaatsnemen. Willen jullie met meer dan 7 personen komen, dan kun je tegen betaling gebruik maken van de trouwzaal.

Meer informatie over trouwen in Binnenmaas

Gemeente Binnenmaas
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam
Tel: 0786 764433
Website: www.binnenmaas.nl
E-mail: gemeente@binnenmaas.nl