Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_oud-beijerland

Trouwen in de gemeente Oud Beijerland

De gemeente Oud-Beijerland staat bekend om de prachtige natuur en heeft schitterende trouwlocaties waar het huwelijk voltrokken kan worden. Willen jullie graag op een andere locatie trouwen dan in op een van de gemeente locaties? Dat kan! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwen in de gemeente Oud-Beijerland.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Oud-Beijerland
• Oude Raadhuis

Eigen locatie

Bruidsparen kunnen zelf een locatie kiezen waar ze gaan trouwen. Aan het zelf uitkiezen van jullie trouwlocatie zitten wel een paar voorwaarden verbonden. Zo moet er in verband met de brandveiligheid een gebruiksvergunning voor de locatie zijn verleend. Ook moet de locatie goed toegankelijk zijn, omdat een huwelijksvoltrekking in principe openbaar is en dus voor iedereen te bereiken moet zijn. Tot slot mag de trouwlocatie geen woning of kerk zijn. Jullie kunnen het verzoek voor trouwen op een eigen locatie indienen bij Burgerzaken.

Huwelijkskosten

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos huwelijk

Kosteloos trouwen in Oud-Beijerland is mogelijk op maandag om 09.00 en 09.30 uur. Bij dit huwelijk geldt een maximum van 10 personen inclusief het bruidspaar.

Meer informatie over trouwen in Oud-Beijerland

Gemeente Oud-Beijerland
W. van Vlietstraat 6
3262 GM Oud-Beijerland
Tel: 0715 191793
Website: www.oud-beijerland.nl
E-mail: info@oud-beijerland.nl