Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_zederik

Trouwen in de gemeente Zederik

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Kiezen jullie ervoor om te trouwen in de gemeente Zederik? Binnen deze gemeente heb je keuze uit de vele bijzondere trouwlocaties en je kunt zelf kiezen wie jullie huwelijk voltrekt. Kortom: een prachtige gemeente om in het huwelijksbootje te stappen.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Meerkerk
• Vooramlig gemeentehuis Lexmond
• Verenigingsgebouw Internos
• Dorpshuis De Schakel
• Dorpshuis Brandpunt Nieuwland
• Stadhuis Ameide

Andere trouwlocatie

Je mag in principe overal in Zederik trouwen. Vul daarvoor het aanvraagformulier in en stuur het op naar de gemeente. De voorwaarden voor het trouwen op een andere locatei staan op het aanvraagformulier vermeld. De locatie moet openbaar toegankelijk zijn en je moet toestemming hebben van de eigenaar van de locatie. Het verzoek moet minimaal zes weken voor de trouwdatum ingediend worden. Er zijn extra kosten aan verbonden.

Trouwambtenaren

De gemeente Zederik kent meerdere trouwambtenaren maar het is ook mogelijk om je eigen trouwambtenaar de ceremonie te laten leiden. Dit moet een beëdigd ambtenaar zijn die in andere gemeenten al huwelijken voltrekt. Deze ambtenaar wordt door het college van de gemeente Zederik voor één dag benoemd. Dit verzoek moet minimaal zes weken voor de trouwdatum ingediend worden. Er zijn extra kosten aan verbonden. 

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

In de gemeente Zederik kun je gratis trouwen op maandag ochtend tot 10.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij de gemeente Zederik.

Meer informatie over trouwen in Zederik

Gemeente Zederik
Prinses Marijkeweg 1
4231 BP Meerkerk
Tel: 0183 35 65 00
Website: www.zederik.nl
E-mail: postbus1@zederik.nl