Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Hadders Media Videoproducties een unieke trouwfilm

Trouwfilm

Al meer dan 10 jaar is Hadders Media een begrip als het gaat om de trouwfilm. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid biedt jullie de zekerheid van hoge kwaliteit video. Onze trouwvideo's kenmerken zich door haarscherpe beelden, levensechte kleuren en glasheldere geluid. Ze geven een echt compleet beeld van jullie bijzondere dag. Niet slechts en korte samenvatting of clip van enkele minuten (hoewel dat bij ons ook kan) maar een complete trouwfilm met een bijzondere verhaallijn. We nemen altijd de gehele ceremonie voor je op en verwerken die in de video. Afhankelijk van het pakket kan daar een uitgebreid hoofdstukmenu, mooie overgangen, passende effecten, achtergrondmuziek en aftiteling aan worden toegevoegd voor een professioneel ogend eindresultaat.

De nieuwste UltraHD-4K beeld- en geluidskwaliteit

Bij ons kunnen jullie ook terecht voor de nieuwste UltraHD-4K beeld- en geluidskwaliteit. Deze videokwaliteit is tot 20x scherper dan een DVD en 4x scherper dan Full HD. Met deze adembenemende beeldkwaliteit kunnen jullie op een ongeëvenaarde manier nagenieten van de trouwdag. Jaar in, jaar uit. UltraHD is de mooiste videokwaliteit ooit voor je trouwfilm!

Trouwen in het buitenland

Als je gaat trouwen in het buitenland ligt het misschien voor de hand om een lokale video- en/of fotograaf in te huren. Vaak gaat het goed, maar vaak ook niet. Wil je géén risico? Dan zijn wij beschikbaar om mee te gaan als jullie eigen videograaf en/of fotograaf. 
• Topkwaliteit Full HD of Ultra HD/4K video- en/of foto’s
• Géén taalbarrière
• Géén onduidelijke afspraken
• Géén kater achteraf 

Combinatie video en foto

Groot voordeel is dat jij je trouwfilm + foto's + album in één volledig pakket bij ons kan krijgen. Dus een complete trouwfilm, een onbeperkt aantal foto's en een luxe album voor een betaalbare prijs. Bijkomend voordeel is dat onze fotograaf en videograaf perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Valt niet op

De video- en fotograaf van Hadders Media maken de beelden op een ongedwongen en natuurlijke manier zonder daarbij op te vallen en de aandacht naar zich toe te trekken. Ze leggen als zo veel mogelijk vast zoals het komt en zijn jullie ogen en oren voor die dag. Lettend op elk detail.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij leveren graag maatwerk, zodat jullie niets teveel betalen voor hetgeen jullie wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Graag inventariseren we jullie wensen en doen een passend aanbod.


Druwerbrink 424
7812TT  EMMEN
Tel: 0591 649617
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie