Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

hipDesign een trouwkaart ontwerpen was nog nooit zo simpel

Trouwkaarten maak je zelf bij hipDesign!

Wij zijn dé online trouwkaarten shop met een ruime collectie in verschillende stijlen. Van vintage en hip tot botanical en klassiek. De studio van hipDesign volgt trends op gebied van wonen, mode en bruiloften, ze werken samen met verschillende bloggers en zijn actief op Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Zelf aanpassen

De kaartjes kun je bij hipDesign helemaal naar wens aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld in de online editor super makkelijk de achtergrond aanpassen, bijvoorbeeld in de themakleur van je bruiloft! Daarnaast kun je uit diverse lettertypes kiezen, afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Samen ontwerpen

Staat jouw droomkaartje niet op onze website en heb je zelf een super leuk idee? Dat is alleen mooi! Stuur hipDesign een mailtje met je wensen en je inspiratie, dan kan de ontwerpstudio een originele en unieke trouwkaart ontwerpen.

Wat hulp nodig?

Soms is het fijn als er even iemand meekijkt tijdens het ontwerpen of het bestellen. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 21:00 bellen met de klantenservice of met een van de designers!

 


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie