Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Mesdag Collectie unieke trouwlocatie voor een intieme setting

Trouwen op een van de mooiste locaties van Den Haag!

Museum De Mesdag Collectie bestaat uit het voormalig woonhuis en een prachtig atelier van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag. Naast schilder was hij kunstverzamelaar. In De Mesdag Collectie vind je zijn unieke verzameling 19de-eeuwse kunst, die voor een groot deel bestaat uit werken van schilders van de Haagse School en de School van Barbizon.

Idyllisch trouwen in onze tuin

Trouwen in deze omgeving is heel uniek voor wie een kleine, intieme setting zoekt. Jullie kunnen 50 gasten (100 als er geen tentoonstelling is) ontvangen in een prachtige, historische zaal met uitzicht op het Vredespaleis. Daarnaast beschikken we over een sfeervolle, grote tuin, die tot jullie beschikking staat. Trouwen onder de eeuwenoude boom die onze tuin siert, dat is wel heel idyllisch!

Een erkende trouwlocatie

De Mesdag Collectie is een erkende trouwlocatie, dat betekent dat jullie elkaar het ja-woord kunnen geven op onze locatie. Aansluitend kunnen jullie desgewenst een kleine receptie of diner bij ons organiseren. Catering verzorgen wij niet zelf, maar we brengen jullie graag in contact met enkele goede cateraars met wie wij afspraken hebben. We zijn zeer flexibel, neem snel contact op, dan bespreken we samen alle mogelijkheden om tot jullie ideale bruiloft te komen.


Laan van Meerdervoort 7-F
2517AB  DEN HAAG
Tel: 070-3621434
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie