Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Theetuin een waar sprookjeshuwelijk op een idyllische trouwlocatie

Officiële trouwlocatie in Ridderkerk?

De Theetuin is een officiële trouwlocatie idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons te trouwen in het romantische trouwprieel. U krijgt met het ja-woord in dit trouwprieel een waar sprookjeshuwelijk. Na de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten aan de waterkant een toost uitbrengen.

Compleet verzorgde trouwdag op een sfeervolle locatie

De Theetuin is een schitterende locatie en zal er alles aan doen om van uw trouwdag een prachtig en zeker een onvergetelijke herinnering te maken. De Theetuin heeft voor het aanstaande bruidspaar een voorbeeld offerte gemaakt van een compleet verzorgde trouwdag in onze sfeervolle locatie.

Huwelijksbootje

Wij kunnen voor u ook een trip in een echt "huwelijksbootje" verzorgen, een romantisch bootje waarin u met uw geliefde een stukje kunt varen om even samen na te praten (of vóór te praten) over de trouwdag. Het is tevens een erg leuk item voor de trouwfoto's.

Vrijgezellenfeest

Gaat u een vrijgezellenfeest organiseren? Denk dan eens aan De Theetuin! Wij bieden diverse leuke activiteiten en eetmogelijkheden. De Theetuin zorgt dat uw vrijgezellenfeest een gezellig samenzijn wordt met uw vrienden en/of familie.


Pruimendijk 16
2988XN  RIDDERKERK
Tel: 0180-421008
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie