Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partyschip Koningin Juliana trouwlocatie op het water

Trouwen op het water met Varend Feesten

Stap letterlijk in het huwelijksbootje. Partyschip Koningin Juliana is een bijzondere en erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem / Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dat ons partyschip niet alleen in onze eigen gemeente een trouwlocatie is maar ook in de omliggende gemeenten zegt eigenlijk al genoeg. Partyschip Koningin Juliana is door de unieke sfeer dé trouwlocatie bij uitstek. 

Trouwreportage

Wat dacht u van een fotoreportage vanuit een sloep. Uw bruilofsgasten blijven verzorgd achter aan boord op ons partyschip en onder het varen komt ern een sloep langs om het bruidspaar en de fotograaf op te halen. Vervolgens wordt u over het schitterende plassengebied gebracht naar een van de twee twaalfkantige molens gelegen aan de Koppoel in Rijpwetering. Dit zijn de enige twee twaalfkantige molens ter wereld. Hier kunt u prachtige foto's maken voor uw trouwreportage.

Gastvrijheid en service staan ook in het vaandel

U kunt uw gehele bruiloft van trouwceremonie tot receptie / diner en feestavond met muziek aan boord van ons partyschip laten plaatsvinden. Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw trouwdag te bespreken zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. 


Einde Sotaweg
2371GD  ROELOFARENDSVEEN
Tel: 071-5018528 / 06-55360038
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie