Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant Brazzo een officiƫle trouwlocatie in Rotterdam

Trouwen in Rotterdam

Liever niet op het stadhuis aan de Coolsingel of bij een deelgemeente kantoor trouwen, maar in een intieme sfeer? Restaurant Brazzo heeft ook de status van "Huis der Gemeente" en is derhalve een officiële trouwlocatie.

Bijzonder huwelijksfeest

Bij een goed georganiseerde trouwdag komt veel kijken. Wij kunnen je zeker heel wat werk uit handen nemen op wellicht jouw mooiste dag. Wat te denken van ontvangst thuis van familie en overige bruiloftgasten. Cateringmedewerker(s) staan klaar met bijvoorbeeld wat kleien minibroodjes of een petit four, met een kopje koffie. Wij verzorgen natuurlijk ook een compleet familiediner op locatie.

Vervoer "geen moeilijk gedoe met (volg) auto's

Trouwvervoer van en naar het stadhuis in een heuse partytram, met na de ceremonie een heerlijk glaasje champagne aan boord. 

"Englisch & American Style"

Hoog boven het verkeer in een Engelse dubbeldekker met jouw gasten. Speciaal voor de bruidsritten van thuis naar het stadhuis of andere lcoatei het ideale vervoersmiddel. Als jou familie en vrienden in jouw directe omgeving onderweg op deze bijzondere dag.

Classic bus

De bus is helemaal gerenoveerd en biedt plaats aan 58 gasten in coupe opstelling. Op het tafeltje voor je kunnen we heerlijk een hapje en een drankje serveren, terwijl de chauffeur je door bruisend Rotterdam rijdt.

Wij maken geheel vrijblijvend een voorstel

Bespreek met ons geheel vrijblijvend de mogelijkheden en wij maken een voorstel. Kortom, neem snel eens contact met ons op om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken.


Boezemstraat 188
3034EM  ROTTERDAM
Tel: 010-4148079
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie