Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant De Knip unieke trouwlocatie aan het water

Trouwen in een landelijke omgeving

Het kabbelende water 'De Vliet' en ons historische restaurant gelegen in een landelijke omgeving tussen Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten, is bij uitstek geschikt voor jouw mooiste dag. Door de centrale ligging is onze locatie goed bereikbaar voor jouw gasten en er is voldoende parkeergelegenheid. Op eigen terrein zijn 40 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Een onvergetelijke dag

Ons gespecialiseerde team maakt jullie ja-woord, het bruidstaart-moment, de champagne toost, de huwelijks receptie, diner en jouw feestavond onvergetelijk! Restaurant de Knip is geschikt voor zowel intieme als grotere gezelschappen.

Multifunctionele ruimtes

We beschikken over multifunctionele ruimtes. De Serre met het magnifieke uitzicht. De dinerzaal met z'n glorie van weleer, De Oude Opkamer, het oude woonhuis en de Van Velsen zaal met Serre-bar welke uitkijk biedt op het fraaie tuinterras.

Trouwen in elk seizoen

In het voorjaar en de zomer kun je buiten trouwen met uitzicht op het water en de Knipmolen, en als jong bruidspaar een vaartochtje maken in ons huwelijksbootje. Ook voor het bruidspaar dat in het najaar of in de winter trouwt is De Knip een absolute aanrader. 

Feesten en bruiloften bij Restaurant De Knip

Restaurant De Knip is een prachtige feestlocatie voor jouw bruiloft of huwelijksfeest! Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw bruiloft of feest? Restaurant De Knip ziet jou graag als eregast tijdens jouw bruiloft, receptie, jubileum of feest.

Wij geven je graag vrijblijvend advies

Onze persoonlijke benadering, aankleding en 'personal touch' geven je een bijzondere herinnering. De trouw ceremonie uitbreiden met een receptie, diner of bruiloftsfeest, het ligt allemaal binnen de mogelijkheden. We hebben volop ideeën en geven je graag vrijblijvend advies voor zowel intieme bruiloften als voor grotere huwelijksfeesten.

Maatwerk

Uiteraard vraagt ieder type gelegenheid maatwerk. Maak je gerust een afspraak, dan kunnen wij je een, op jouw wensen gericht, programmavoorstel samenstellen. Je leest het... de mogelijkheden zijn talrijk.


Kniplaan 22
2251AK  VOORSCHOTEN
Tel: 071-5612573
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie