Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant Johannahoeve trouwen in een authentieke sfeer

Officiële trouwlocatie

Restaurant Johannahoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Capelle aan den IJssel. Laat het huwelijk voltrekken in de authentieke sfeer van onze boerderij. En als de weersomstandigheden het toelaten kun je na de huwelijksvoltrekking ook gebruik maken van onze landelijke tuin, voor een toast met bubbles, receptie e.d. Wij besteden de volste aandacht aan jullie trouwdag. Samen zullen we er dan ook voor zorgen dat het tevens jullie mooiste dag wordt!

Bijzondere feestlocatie

De landelijke sfeer van de locatie, de unieke (feest)tuin, een sublieme keuken en heel veel aandacht voor het bruidspaar en de gasten. Dat maakt De Johannahoeve tot een bijzondere feestlocatie. Van huwelijksvoltrekking, bruidstaart en bubbels tot receptie, perfect huwelijksdiner en een spetterende bruiloft. Wij verzorgen het graag voor jullie.

Arrangementen

Wij kunnen je complete arrangementen aanbieden voor de huwelijksvoltrekking, receptie en bruiloft. Bijvoorbeeld:
• Receptie van 2 uren met koffie en gebak, consumpties onbeperkt (m.u.v. buitenlands gedestilleerd) en bittergarnituur voor € 14,50 per persoon.
• Bruiloft van 5 uren, consumpties onbeperkt (m.u.v. buitenlands gedestilleerd), bittergarnituur koud en warm en zoutjes en nootjes voor € 25,00 per persoon.

Locatie bezichtigen

Via het formulier op deze website kun je vrijblijvend een afspraak met ons maken om De Johannahoeve te bezichtigen en jullie wensen met ons te bespreken. Uiteraard kun je ook eerst informatie bij ons aanvragen.


's Gravenweg 347
2905LB  CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Tel: 010-4503800
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie