Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Vidaa een sfeervolle trouwlocatie nabij Rotterdam

Trouwen op een droomeiland

Het pittoreske landgoed Artihove/Vidaa ligt vlakbij Rotterdam. Vidaa is een officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland. Vidaa staat voor leven in balans. Wij hanteren dit principe ook voor jullie trouwdag. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locatie(s), het eten, de muziek, de sfeer, de ceremonie en natuurlijk het feest. Met het sprookjesachtige eiland, de mooie aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer romantisch en sfeervol is. De huwelijksvoltrekking, diner en het feest kan op diverse locaties plaatsvinden, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze locatie Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van het huwelijk kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Huwelijk midden in de natuur

U kunt het eiland betreden door een pontje over het water of via de houten brug. Hier kunnen jullie een ceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is dé trend en daarom ook mogelijk bij Vidaa. Bekroon jullie liefde met een huwelijk midden in de natuur. Ons landgoed biedt verschillende plekken en binnenplaatsen met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kan de gewenste setting voor jullie gecreëerd worden.

Ceremonie op ons eiland

Het droomeiland Vidaa is een prachtige locatie voor de huwelijksvoltrekking. De romantisch versierde bruggen, de originele Ger, het mooie prieeltje in het bos en uw eigen pontje om naar uw gasten toe te gaan, maken het eiland uniek en uitermate geschikt voor uw mooiste dag, een sfeervolle belevenis.

Romantiek voert de boventoon!

Op jullie verzoek kan ons wedding team vervoer naar huis of naar een hotel regelen, voor u en of uw bruiloftsgasten. Tevens werken wij samen met verschillende hotels in de nabije omgeving. Wij kunnen dus ook de overnachting voor u en uw gasten regelen!

Kom gerust eens langs

Onze medewerkers leiden u graag rond over het sfeervolle eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om eens te komen kijken op onze prachtige locatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag! 


Hoeksekade 162
2661JL  BERGSCHENHOEK
Tel: 010-5296071
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie