Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Semra Mode Den Haag twee, drie en vijfdelige trouwpakken

Semra Mode

Je bent uitgenodigd voor een trouwerij, een chique feest of je gaat zelf trouwen? Dan is Semra Mode, sinds 1986 het adres voor jou... Met een zeer ruime collectie prachtige avond-, galakleding en bruidsmode voor dames, trouwpakken voor heren en unieke kleding voor kinderen.

Heb je trouwplannen?

Van harte gefeliciteerd! Voor de aanstaande bruiden hebben we de nieuwste bruidsmode met exclusieve, romantische, eigentijdse en betaalbare bruidsjaponnen in kleine en grote maten (maat 36 t/m 60). Ook voor al jouw bruidsaccessoires (lingerie, hoepelrokken, sieraden, schoenen etc...) kun je bij ons slagen. Voor de bruidegom vind je bij ons strak gesneden twee, drie of vijf-delige trouwpakken. Ook hiervoor geldt dat je voor al je accessoires (gilletjes, plastrons, overhemden, schoenen etc...) bij ons kunt slagen. Ook in kleine en grote maten (maat 42 t/m maat 66).

Je bent uitgenodigd voor een huwelijk of een chique feest?

Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Voor de dames hebben wij altijd ruim 400 prachtige avond en galajurken in verschillende maten (maat 32 t/m maat 60). Met alle benodigde accessoires. Voor de heren hebben wij ruim 300 strak gesneden kostuums, pantalons, overhemden, stropdassen etc...

Voor de kids

Voor de meisjes hebben wij een, zeer ruime en unieke collectie. Schattige babyjurkjes, elegante avondjurken, schitterende bruidsmeisjesjurken. Ook voor de jongens hebben wij een ruime collectie strak gesneden kostuums, colbertjes, overhemden, stropdassen, pantalons, schoenen etc... En dit allemaal voor zeer betaalbare prijzen!


Paul Krugerlaan 219-221
2571HH  DEN HAAG
Tel: 070-3461798
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie