Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Het Klassieker Centrum klassiek trouwvervoer in Delft

Uniek in Nederland

Wij verhuren klassiek trouwvervoer zonder chauffeur, en zijn hiermee uniek in Nederland, voor jouw bruiloft of voor als je op een bijzondere dag gewoon lekker wilt toeren in een unieke auto. Je huurt bij ons de klassiekers tegen scherpe tarieven inclusief BTW vanaf per uur of per dag (en dat is bij ons 24 uur en 100 kilometer vrij). Uiteraard is verhuur voor een weekend of gehele week ook mogelijk. Mail of bel gerust of kom eens bij ons langs in Delft om de mogelijkheden te bespreken.

Met chauffeur

Sommige van onze klassiekers worden alleen met chauffeur verhuurd. Bij de andere klassiekers is huren van één van onze chauffeurs een optie. Hiervoor rekenen wij € 35,- per uur. (minimaal 3 uur)

Bezorg/ophaalservice

Je wilt geen chauffeur maar wel het gemak van aflevering voor de deur, dat kan uiteraard. Voor een geringe vergoeding brengen wij de door jou gekozen klassieker naar je toe. Ook hebben wij onze ophaalservice: voor jouw gemak halen wij de klassieker tegen geringe vergoeding bij je op.

Decoraties

Het is mogelijk bij ons versieringen voor bij de auto te bestellen, bijvoorbeeld een bloemstuk op de motorkap en op de hoedenplank. Standaard uitvoering € 85,-, royale uitvoering: € 115,-. Verder kun je contact met ons opnemen voor de versiering zoals gekleurde linten of ballonnen, kosten hiervan zijn ongeveer € 15,-. Wij denken graag met je mee.


Spoorsingel 23
2613BE  DELFT
Tel: 015-2121772
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie