Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Theetuin diverse activiteiten voor het vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Gaat er iemand in uw omgeving trouwen en bent u degene die het vrijgezellenfeest gaat organiseren? Denk dan eens aan De Theetuin. Wij bieden diverse leuke activiteiten en eetmogelijkheden. De Theetuin zorgt dat uw vrijgezellenfeest een gezellig samenzijn wordt met uw vrienden en/of familie.

Trouwen in een romantisch trouwprieel

De Theetuin is een officiële trouwlocatie in Ridderkerk. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons te trouwen in een romantisch trouwprieel. U krijgt met de trouwceremonie in dit trouwprieel een waar sprookjeshuwelijk. Na de voltrekking van het huwelijk kunt u met uw gasten aan de waterkant een toost uitbrengen.

Sfeervolle locatie aan het rustieke water de Waal

Wij zullen er alles aan doen om van uw trouwdag een prachtig en zeker een onvergetelijke herinnering te maken. De Theetuin heeft voor het aanstaande bruidspaar een voorbeeld offerte gemaakt van een compleet verzorgde trouwdag in onze sfeervolle locatie, idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal.

Huwelijksbootje

Wij kunnen voor u ook een trip in een echt "huwelijksbootje" verzorgen, een romantisch bootje waarin u met uw geliefde een stukje kunt varen om even samen na te praten (of vóór te praten) over het huwelijk. Het is tevens een erg leuk item voor de trouwfoto's.


Pruimendijk 16
2988XN  RIDDERKERK
Tel: 0180-421008
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie