Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Palm Party House diverse arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest

Stapt er iemand in uw omgeving binnenkort in het huwelijksbootje? Vier dan bij Palm Party House zijn of haar vrijgezellenfeest. Het arrangement van de aanstaande bruid/bruidegom is gratis mits: de aanstaande bruid/bruidegom verkleed is, de trouwkaart getoond kan worden en het gezelschap uit minimaal 6 personen bestaat. Deze actie is geldig op al onze arrangementen, op iedere dag van de week, voor slechts 1 persoon per gezelschap, maar niet op onze summerdeals en neit in combinatie met andere kortingen of acties.

Officiële trouwlocatie in Zwijndrecht

Wij zijn een officiële trouwlocatie waar u elkaar het ja-woord kunt geven. U gehele trouwdag kan op 1 plek plaatsvinden, zo hoeven de gasten zich niet de hele dag van locatie naar locatie te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld overdag in het bijzijn van uw daggasten bij ons trouwen waarna u de bruidstaart aansnijdt, daarna gaat u bowlen en vervolgens kunt u genieten van het huwelijksdiner en eventueel aansluitend een receptie of avondfeest. U kunt natuurlijk ook met al uw avondgasten erbij in het huwelijk treden waarna u met uw gasten een toost uitbrengt en daarna geniet van de feestavond. De ambtenaar kan in overleg met de gemeente ook in de avonduren u in het echt verbinden. Mocht u 's avonds willen trouwen dan kunt u uiteraard vooraf met uw dierbaren bij ons eten.

Bruiloft, feest & receptie

Palm Party House wil u graag helpen om van uw huwelijk een feestelijke dag te maken die tot in de puntjes verzorgt is. Wij verstaan de kunst om het de gasten naar de zin te maken. Maar vooral degenen die het feest organiseren hoeven niet op hun tenen te lopen, omdat wij u eenvoudigweg alles uit handen nemen. In het voorgesprek wordt alles tot in de details besproken, wij proberen alle wensen te vervullen. 


Langeweg 350
3331LG  ZWIJNDRECHT
Tel: 078-6192388
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie