Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Something Blue weddings & events

Something Blue - De start naar een onbezorgde en unieke trouwdag!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een heel speciale dag voor jullie, waarvoor de komende tijd veel bedacht en geregeld moet worden. Something Blue wil jullie hier graag in ondersteunen.

Waarom een weddingplanner?

Voor een bruiloft moet er veel geregeld worden. De voorbereiding van een bruiloft kost veel tijd en energie. Zowel als bruidspaar of ceremoniemeester wil je niet gebukt gaan onder de praktische lasten van de huwelijksdag. Je wilt onbezorgd kunnen genieten van deze bijzondere dag.
Something Blue neemt als weddingplanner of ceremoniemeester alle zorg uit handen bij het organiseren en/of tot in de puntjes uitvoeren van jullie huwelijksdag. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos genieten van zowel de aanloop naar, als van de trouwdag zelf. Een dag waar jullie later met veel liefde aan terug zullen denken!

Wat doen wij?

Something Blue biedt graag advies op maat afhankelijk van de behoefte. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreekt Something Blue jullie wensen en ideeën. Als jullie een weddingplanner inhuren bepalen jullie nog steeds alles zelf. Something Blue helpt daar waar hulp gewenst is en dit kan dus zo uitgebreid als jullie zelf willen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel. 

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten

Daarnaast draagt Something Blue met plezier ideeën aan voor het vormgeven van een babyshower, doopfeest, jubilea, housewarming, etc. aansluitend bij wensen en budget. Something Blue kan gedeeltelijk of volledig de organisatie verzorgen.


Bremkant 26
2203NG  NOORDWIJK
Tel: 06 51141249
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie