Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Abel. de catering thuis of op locatie verzorgt

Catering op je bruiloft

Wil je je huwelijksdiner of -receptie liever in de eigen intieme thuissfeer houden of elders trouwen op locatie? Abel. verzorgt graag de catering op locatie. Wij kunnen voor jou een feest op ieder door jullie aangewezen locatie verzorgen. Het is mogelijk om alleen hapjes te verzorgen of om de gehele organisatie van jouw evenement uit handen te nemen. Abel, een unieke feestlocatie die zich uitleent voor een goed (thema) huwelijksfeest dankzij haar prachtige omgeving en het gebruik van de grote terrassen. Of je nu een groot of een klein feest wilt geven: Abel is van alle markten thuis en inmiddels zeer ervaren als feestlocatie in de regio Rotterdam.

Locatie midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden

Abel is een unieke locatie, gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Deze eigentijdse horecagelegenheid wordt gerund door echtpaar Remco en Sigrid Abel, die in 1999 hun droom achterna gingen en Brasserie Abel opende. Abel is sinds die tijd zodanig gegroeid, dat het nu met meer dan 60 medewerkers een belangrijke speler is in de horeca- en trouwbranche in regio Rijnmond. Van high tea tot brunch, BBQ tot buffet en bedrijfsfeest tot huwelijk: ons hardwerkende team doet er alles aan om jou een schitterende beleving te bezorgen!

Prachtige trouwlocatie net buiten Rotterdam

Abel is een prachtige trouwlocatie net buiten Rotterdam. Wij kunnen jouw gehele bruiloft verzorgen. Net buiten Rotterdam kun je je bruiloft toch landelijk vieren en zelfs trouwen midden in de natuur! Gelegen tussen Rhoon en Poortugaal is Abel. een ideale trouwlocatie en gemakkelijk bereikbaar. Van ceremonie en de bruidstaart, tot diner en feest. Het kan allemaal, aangepast aan uw wensen!

Vrijgezellenfeest

Pal achter Abel grand café restaurant ligt Pitch&Putt golf Rhoon. Wij bieden verschillende arrangementen die leuk zijn voor vrijgezellenfeesten. Zo kun je met vriendinnen golfen en gebruik maken van een high tea, of met de mannen de baan en op en aansluitend barbecueën. De mogelijkheden zijn eindeloos.  


Albrandswaardsedijk 196
3172XB  POORTUGAAL - RHOON
Tel: 010-5011500
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie