Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

contact_adverterenFoto: Spaay Fotografie

TrouweninZuidHolland.com is een onderdeel van Genista Communicatie.

Ons concept TrouweninNederland kent als enig trouwportal in Nederland, per provincie, een eigen website, met o.a. een regionaal aanbod met informatie en trouwbedrijven. Dankzij dit regionale aspect behoren bijna alle bezoekers volledig tot de doelgroep van de bedrijven uit Zuid-Holland die zich hier bij ons presenteren.

Adverteren

Wil je jouw bedrijf presenteren midden in je doelgroep d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie op TrouweninZuidHolland.com en TrouweninNederland.nl, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch: 0515 569954.

Ons trouwen-netwerk op het internet

Wij exploiteren een uitgebreid netwerk met trouwen-gerelateerde websites. Kijk hieronder voor het overzicht. 

TrouweninNederland.nl

Op TrouweninNederland.nl bieden we een uitgebreid en landelijk aanbod van trouwbedrijven. Tevens is hier veel informatie voor de aanstaande bruidsparen te vinden in de rubrieken: Eerste Hulp Bij Trouwen, Trouwen-info, het Trouwen-blog, de PinkCloud en een bruidsbeurs-agenda.

Iedere provincie een eigen website

Tevens bieden we per provincie ook nog eens een eigen trouwen-website waarbij we ons richten op regionale informatie en trouwbranche.
TrouweninFriesland.nl, TrouweninGroningen.nl, TrouweninDrenthe.nl, TrouweninFlevoland.nl, TrouweninOverijssel.nl, TrouweninGelderland.nl, TrouweninNoordBrabant.nl, TrouweninLimburg.nl, TrouweninUtrecht.nl, TrouweninNoordHolland.com, TrouweninZuidHolland.com en TrouweninZeeland.com.

Unieke Trouwlocaties.nl

Voor de trouwlocaties hebben we nog een extra platform online: UniekeTrouwlocaties.nl. Hierbij presenteren we de trouwlocaties op andere zoekwoorden, zoals trouwen in een kasteel, trouwen op het strand, buiten trouwen, trouwen op een landgoed, etc. Daarnaast kent deze website ook een menu met trouwlocaties per provincie. Ook heeft UniekeTrouwlocaties.nl een Blog met interessante items en trends over trouwlocaties.

BruidsmodeNederland.nl

De bruidsmodewinkels worden extra gepresenteerd op de website BruidsmodeNederland.nl. Hier worden alle winkels gepresenteerd op de merken trouwjurken die zij verkopen en tevens per provincie. Deze website beschikt ook over een eigen Blog, voor het laatste nieuws over bruidsmode. Hierop mogen onze partners periodiek kosteloos hun Blog-items plaatsen.

TrouwenNieuws.nl

Blogs zijn niet meer weg te denken van het internet. Naast ons Trouwen-Blog op TrouweninNederland.nl beheren we voor het algemene trouwennieuws ook nog een Blog: TrouwenNieuws.nl target="_blank". Hierop kunnen we uw nieuwsberichten, acties e.d. plaatsen.
 

Prijsopgaaf aanvragen

Is uw interesse gewekt met bovenstaand overzicht? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan via het onderstaande contactformulier. U ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor uw bedrijf.

Genista Communicatie
De Marne 34
8701 PT Bolsward
Telefoon: 0515-569954
E-mail: info@genista.nl
Website: Genista.nl
IBAN: NL71 RABO 0365 7001 26
K.v.K. Leeuwarden: 02081348
BTW nr.: 119125316B02
 

Informatieaanvraag:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Naam: *
Bedrijfsnaam: *
Woonplaats: *
Email: *
Telefoon: *
Jouw keuze:
Optie:
Toelichting: