Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_albrandswaardTrouwen in de gemeente Albrandswaard

Albrandswaard is een prachtige gemeente waar jullie het huwelijk kunnen laten voltrekken. Er zijn prachtige trouwlocaties, het is dichtbij Rotterdam en de gemeente heeft een leuke en ervaren groep trouwambtenaren. Gemeente Albrandswaard heeft alles voor een onvergetelijke dag!

Trouwlocaties

• Gemeentehuis in Poortugaal
Abel. 
• Kasteel van Rhoon
• Oude Raadhuis in Poortugaal

Trouwen op locatie

Naast de trouwlocaties biedt de gemeente Albrandswaard ook de gelegenheid om op een vrije locatie te trouwen. Indien je hierin interesse hebt, kun je een schriftelijk verzoek indienen bij de gemeente. De gemeente bekijkt dan de mogelijkheden en nemen contact met je op.

Trouwambtenaar

De trouwambtenaar verzorgt de ceremonie die bij een huwelijk hoort. De gemeente Albrandswaard beschikt over een groep ervaren trouwambtenaren. Meer informatie over de trouwambtenaren vind je op de website van de gemeente.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandagochtend om 09.00 en om 09.30 uur kun je gratis trouwen in het gemeentehuis aan de Hofhoek in Poortugaal. Gratis trouwen is een sobere bijeenkomst zonder speech. De ruimte in het gemeentehuis heeft zitplaatsen voor maximaal 12 personen.

Meer informatie over trouwen in Albrandswaard

Gemeente Albrandswaard
Hofhoek 5
3176 PD Poortugaal
Tel: 0105 061111
Website: www.albrandswaard.nl
E-mail: info@albrandswaard.nl