Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_barendrecht

Trouwen in de gemeente Barendrecht

Barendrecht heeft op trouwgebied veel te bieden. Alle faciliteiten en voorzieningen zijn voor handen om van jouw trouwceremonie een onvergetelijk moment te maken. Een vaak gehoorde kreet luidt: 'Je trouwdag is de mooiste dag van je leven'. Of het echt de mooiste dag zal zijn? Wie zal het weten. De gemeente Barendrecht doet er in ieder geval alles aan om er iets bijzonders van te maken. Dat geldt voor alle betrokkenen, maar in het bijzonder voor de ambtenaar die uiteindelijk jullie huwelijk zal voltrekken. 

Trouwlocaties

• Gemeentehuis
• Watertoren

Trouwen op locatie

Naast ons authentieke trouwlocaties biedt de gemeente Barendrecht ook de gelegenheid om op een vrije locatie of op een afwijkend tijdstip te trouwen. Indien je hierin interesse hebt kun je een schriftelijk verzoek indienen bij de gemeente. De gemeente bekijkt de mgoelijkheden en neemt contact met je op.

Trouwambtenaren

De gemeente Barendrecht kiest bij een huwelijksvoltrekking altijd voor persoonlijke benadering. Allereerst neemt de BABS contact op met het bruidspaar om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Door ervaring is de gemeente erachter gekomen hoe waardevol dit bezoek is voor beide partijen. Elkaar leren kennen en met elkaar van gedachten wisselen is een must voor een geslaagde huwelijksceremonie. Tijdens het bezoek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Er is volop ruimte voor persoonlijke invulling en er wordt gezocht naar een vorm waarin jullie het best herkent en thuis voelen. Iedereen krijgt een huwelijk op maat dus! Je kunt zelf je trouwambtenaar kiezen. Als je een voorkeur voor een trouwambtenaar hebt, kun je die doorgeven bij de gemeente.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

In de gemeente Barendrecht kun je gratis trouwen op dinsdag om 09.00 en 09.30 uur in het gemeentehuis.

Meer informatie over trouwen in Barendrecht

Gemeentehuis Barendrecht
Binnenhof 1
2991 AA Barendrecht
Tel: 0180 698398
Website: www.barendrecht.nl
E-mail: info@barendrecht.nl