Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_hellevoetsluis

Trouwen in de gemeente Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een prachte gemeente om in te trouwen. Voor de waterliefhebbers is het ook mogelijk om op een prachtig partyschip het huwelijk te laten voltrekken. Welke locatie je ook kiest, onze ervaren ambtenaren zullen hun uiterste best doen om het bruidspaar een onvergetelijke dag te geven.

Melding van het huwelijk

Wil je trouwen? Dan is het belangrijk dat je een datum, tijd en locatie kiest. Daarnaast moet je een melding doen van het voorgenomen huwelijk. Een melding van een voorgenomen huwelijk moet je doen in de gemeente waar je wilt gaan trouwen! Wil je in Hellevoetsluis trouwen, dan moet je bij burgerzaken in Hellevoetsluis ook de melding doen. Dit kan alleen na telefonische afspraak. De ambtenaar bespreekt dan met jou welke documenten je nodig hebt en de verdere procedure.

Trouwlocaties

• Museumschip de Buffel
• Kerk aan de Ring
• The Shamrock Inn
• Ri-Jo
• Linquenda II Klipperaak (varende locatie)
• Citta Romana
• Droogdok Jan Blanken

Trouwen, eigen locatie

Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een bijzondere herinnering aan hebt. De gemeente moet toestemming geven, voordat je op deze locatie mag trouwen. De locatie meot aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je ook vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig hebt.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Een huwelijksvoltrekking zonder kosten is mogelijk. Deze plechtigheid vindt plaats in een ruimte op de afdeling Publiekszaken, hierbij kunnen naast het bruidspaar maximaal 4 getuigen en 2 genodigden aanwezig zijn. Je kunt kosteloos trouwen op maandag 09.00 tot 09.30 uur, en dinsdag 09.00 tot 09.30 uur.

Meer informatie over trouwen in Hellevoetsluis

Gemeente Hellevoetsluis
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis 
Tel: 0181 330911
Website: www.hellevoetsluis.nl
E-mail: gemeente@hellevoetsluis.nl