Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_papendrecht

Trouwen in de gemeente Papendrecht

Wie in Papendrecht trouwt kan kiezen uit de raadzaal en de kamper van Burgemeester en wethouders. De raadzal is bestemd voor grote gezelschappen tot 100 personen. De kamer van Burgemeester en wethouders is voor kleine gezelschappen tot 8 personen. In Papendrecht kun je ook je huwelijk laten voltrekken op een locatie naar keuze. De Afdeling Publiekszaken kan je vertellen welke voorwaarden hierbij gelden.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis

Trouwtijden

Op maandag t/m zaterdag kun je in het gemeentehuis trouwen van 09.00 - 16.00 uur. Op maandagovchtend om 09.00 en 09.30 uur kun je het huwelijk kosteloos laten voltrekken.

Trouwambtenaren

Het huwelijk wordt voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerljke stand (BABS). Je kunt in principe zelf kiezen welke trouwambtenaar je voor je huwelijk wilt. De trouwambtenaren van de gemeente Papendrecht stellen zich in onderstaand overzicht graag aan je voor. Een mooie wijze om de trouwambtenaar te vinden die bij je past.

Overzicht Buitengewoon Ambtenaren van de burgerlijke stand

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Een kosteloos huwelijk is mogelijk in Papendrecht op maandag om 09.00 en 09.30 uur. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo mogen er 4 getuigen aanwezig zijn bij de bruiloft en er wordt geen toespraak gehouden.

Meer informatie over trouwen in Papendrecht

Gemeente Papendrecht
Markt 22 
3351 PB Papendrecht 
Tel: 0787 708301
Website: www.papendrecht.nl
E-mail: pbgemeentebestuur@papendrecht.nl