Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_voorschoten

Trouwen in de gemeente Voorschoten

In de gemeente Voorschoten worden gemiddeld 150 huwelijken per jaar voltrokken! Iedere voltrekking is weer een persoonlijke gebeurtenis waar de gemeente graag een bijdragen aan levert zodat jij een onvergetelijke dag beleeft. Voordat je gaat trouwen leg je een verklaring af in de gemeente waar je gaat trouwen. Wonen jullie beide buiten Nederland en is in ieder geval één van jullie Nederlander? Dan leg je de verklaring af in Den Haag.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Voorschoten 
• Hotel De Gouden Leeuw
• Restaurant Allemansgeest
• Kasteel Duivenvoorde

Trouwambtenaren

Jullie trouwdag is een bijzondere dag. De gemeente Voorschoten doet er natuurlijk alles aan om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken. Op de website van de gemeente Voorschoten stellen de trouwambtenaren zichzelf voor.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos trouwen

Kosteloos trouwen kan op dinsdag en donderdag om 09.00 uur in de fractiekamer van het gemeentehuis. Deze mogelijkheid bestaat alleen als teminste één van jullie staat ingeschreven in de gemeente Voorschoten. Bij een grais huwelijk betaal je wel de kosten voor een eventueel trouwboekje. De ambtenaar van de burgerlijke stand heet jullie welkom en gaat daarna meteen over tot de huwelijksvoltrekking. Dat wil zeggen: de huwelijksbelofde en het ondertekenen van de akte.

Meer informatie over trouwen in Voorschoten

Gemeente Voorschoten
Leidseweg 25
2252 LA Voorschoten
Tel: 0715 226587
Website: www.voorschoten.nl
E-mail: trouwen@voorschoten.nl