Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_westvoorne

Trouwen in de gemeente Westvoorne

De gemeente Westvoorne heeft twee prachtige gemeentehuizen waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Trouwen jullie liever op een eigen aangewezen locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwe in de gemeente Westvoorne.

Melding van voorgenomen huwelijk

Wil je trouwen? Dan moet je dit eerst aangeven bij de gemeente met een "melding van voorgenomen huwelijk". Je kunt dit voornemen kenbaar maken in de gemeente waar je wilt gaan trouwen. Ben je in Nederland geboren en heb je hier altijd gewoond? Dan zij jouw gegevens meestal bekend in de BRP. Is dat niet het geval? Dan meot je waarschijnlijk wel stukken meenemen. Als je een huwelijksdatum reserveert, krijg je een bevestiging toegezonden met een aantal formulieren. Deze formulieren moet je bij team Burgerzaken inleveren. Je kunt altijd een afspraak maken om deze formulieren in te leveren, maar je kunt ze ook ingevuld opsturen. Binnen een week krijg je bericht dat de gemeente jouw voornemen en de bijbehorende documenten heeft ontvangen. Blijkt dat er documenten ontbreken dan ontvang je hier ook binnen een week bericht over.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Rockanje
• Gemeentehuis Oostvoorne
• De Koepel Zeeburg
• Olaertsduyn

Trouwambtenaren

Een huwelijksvoltreking moet een persoonlijke unieke gebeurtenis worden. De trouwambtenaren van de gemeente Westvoorne zullen hun uiterste best doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Kosten huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos huwelijk

Het is mogelijk om gratis te trouwen in de gemeente Westvoorne. Dit kan op maandag- en woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur in het gemeentehuis in Rockanje.

Meer informatie over trouwen in Westvoorne

Gemeente Westvoorne
Raadhuislaan 6
3235 AP Rockanje
Tel: 0181 408014
Website: www.westvoorne.nl
E-mail: burgerzaken@westvoorne.nl